\require{AMSmath} Differentieren van een e-macht met 2 onbekenden Ik wil van de volgende formule het minimum berekenen, maar ik loop vast:f(x,y)=x·ex-2y2Wanneer ik de y als constante beschouw, blijft er een y in de formule staan! Hoe kan ik deze dan gelijkstellen aan 0?De y als constante:1·ex-2y2 + ex-2y2= 2·ex-2y2Of doe ik hier al iets fout? Ik begrijp het dus niet helemaal, zou fijn zijn als een van jullie me kan helpen!dank u... Amber Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 28 oktober 2007 Antwoord Ik dacht toch mee aan zoiets:...maar eh... functies van meer variabelen in het voorgezet onderwijs? Praktische opdracht misschien? Welk materiaal gebruik je daar dan voor? WvR zondag 28 oktober 2007 Re: Differentieren van een e-macht met 2 onbekenden ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik wil van de volgende formule het minimum berekenen, maar ik loop vast:f(x,y)=x·ex-2y2Wanneer ik de y als constante beschouw, blijft er een y in de formule staan! Hoe kan ik deze dan gelijkstellen aan 0?De y als constante:1·ex-2y2 + ex-2y2= 2·ex-2y2Of doe ik hier al iets fout? Ik begrijp het dus niet helemaal, zou fijn zijn als een van jullie me kan helpen!dank u... Amber Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 28 oktober 2007
Amber Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 28 oktober 2007
Ik dacht toch mee aan zoiets:...maar eh... functies van meer variabelen in het voorgezet onderwijs? Praktische opdracht misschien? Welk materiaal gebruik je daar dan voor? WvR zondag 28 oktober 2007
WvR zondag 28 oktober 2007
©2001-2024 WisFaq