\require{AMSmath} Logaritme Waarom is eln(2x-4) gelijk aan 2x-4? piet Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 28 oktober 2007 Antwoord Volgens 1. Rekenregels machten en logaritmen geldt in het algemeen:alog b = c Û ac=bIn dit geval geldt:b=eln(2x-4) Û ln(b)=ln(2x-4)Dus: b=2x-4Hopelijk helpt dat... WvR zondag 28 oktober 2007 Re: Logaritme ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Waarom is eln(2x-4) gelijk aan 2x-4? piet Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 28 oktober 2007
piet Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 28 oktober 2007
Volgens 1. Rekenregels machten en logaritmen geldt in het algemeen:alog b = c Û ac=bIn dit geval geldt:b=eln(2x-4) Û ln(b)=ln(2x-4)Dus: b=2x-4Hopelijk helpt dat... WvR zondag 28 oktober 2007
WvR zondag 28 oktober 2007
©2001-2024 WisFaq