\require{AMSmath} Logaritme en grafiek f(x)=3+2log xbereken op welke punt de grafiek de x as snijdt.bereken op welke punt de grafiek de y as snijdt.Zou u mij a.ub mee willen helpen ik kom niet uit de oplossing: Jan-Wi Student hbo - vrijdag 19 oktober 2007 Antwoord Voor het snijpunt met de x-as geldt: y=0Dus los op: 3+2log(x)=0Voor een snijpunt met de y=as geldt: x=0Maar 2log(x) is alleen gedefinieerd voor x>0. WvR vrijdag 19 oktober 2007 Re: Logaritme en grafiek ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
f(x)=3+2log xbereken op welke punt de grafiek de x as snijdt.bereken op welke punt de grafiek de y as snijdt.Zou u mij a.ub mee willen helpen ik kom niet uit de oplossing: Jan-Wi Student hbo - vrijdag 19 oktober 2007
Jan-Wi Student hbo - vrijdag 19 oktober 2007
Voor het snijpunt met de x-as geldt: y=0Dus los op: 3+2log(x)=0Voor een snijpunt met de y=as geldt: x=0Maar 2log(x) is alleen gedefinieerd voor x>0. WvR vrijdag 19 oktober 2007
WvR vrijdag 19 oktober 2007
©2001-2024 WisFaq