\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 52343 Re: Toenametabel Ja, dat snap ik. Maar zet ik mijn rekenmachine op DTable, DTable = d?? Linda Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 3 oktober 2007 Antwoord Linda, Je hebt gelijk, op de Casio heet DTable : STEP= Die stel je in op de waarde d. ldr woensdag 3 oktober 2007 Re: Re: Toenametabel ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ja, dat snap ik. Maar zet ik mijn rekenmachine op DTable, DTable = d?? Linda Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 3 oktober 2007
Linda Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 3 oktober 2007
Linda, Je hebt gelijk, op de Casio heet DTable : STEP= Die stel je in op de waarde d. ldr woensdag 3 oktober 2007
ldr woensdag 3 oktober 2007
©2001-2024 WisFaq