\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 52291 Re: Re: Integreren mbt vat En zo wel goed? restart;verg:=y=x^2; 2 verg := y = x oplos:=solve(verg,x); oplos := sqrt(y), -sqrt(y) Inhoud:=Int((x^2*pi),y=0..4); 4 / | 2 Inhoud := | x pi dy | / 0 Inhoud1:=subs(x=sqrt(y),Inhoud); 4 / | Inhoud1 := | y pi dy | / 0 r0:=value(Inhoud1); r0 := 8 pi Hugo F Student hbo - zondag 30 september 2007 Antwoord Dat ziet er beter uit! ldr zondag 30 september 2007 Re: Re: Re: Integreren mbt vat ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
En zo wel goed? restart;verg:=y=x^2; 2 verg := y = x oplos:=solve(verg,x); oplos := sqrt(y), -sqrt(y) Inhoud:=Int((x^2*pi),y=0..4); 4 / | 2 Inhoud := | x pi dy | / 0 Inhoud1:=subs(x=sqrt(y),Inhoud); 4 / | Inhoud1 := | y pi dy | / 0 r0:=value(Inhoud1); r0 := 8 pi Hugo F Student hbo - zondag 30 september 2007
Hugo F Student hbo - zondag 30 september 2007
Dat ziet er beter uit! ldr zondag 30 september 2007
ldr zondag 30 september 2007
©2001-2024 WisFaq