\require{AMSmath} Twee cirkels met een snijpunt hoi daar ben ik weer met ik heb twee cirkels met een lijn daar tussen en dan moet ik de snijpunten uitreken lijn y=4x-3 cirkels (x+1)2+ (y-2)2=13 (x-2)2+y2=26 bas sc Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 21 augustus 2007 Antwoord Ik zit niet in wat hier anders is als bij Cirkels + snijpunten met een lijn. Dus misschien kan je 's laten zien wat het probleem is als je de aanwijzingen volgt van Cirkels + snijpunten met een lijn. WvR dinsdag 21 augustus 2007 Re: Twee cirkels met een snijpunt ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoi daar ben ik weer met ik heb twee cirkels met een lijn daar tussen en dan moet ik de snijpunten uitreken lijn y=4x-3 cirkels (x+1)2+ (y-2)2=13 (x-2)2+y2=26 bas sc Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 21 augustus 2007
bas sc Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 21 augustus 2007
Ik zit niet in wat hier anders is als bij Cirkels + snijpunten met een lijn. Dus misschien kan je 's laten zien wat het probleem is als je de aanwijzingen volgt van Cirkels + snijpunten met een lijn. WvR dinsdag 21 augustus 2007
WvR dinsdag 21 augustus 2007
©2001-2024 WisFaq