\require{AMSmath} Moeilijke differentiaalvergelijking Hallo.Ik hoop dat u mij kunt helpen bij het oplossen van de volgende dv:dy/dx=(2y2-x6)/(xy)Ik weet niet goed hoe ik moet beginnen?Hoop dat u mij verder kunt helpen.Groeten,Pim Pim Student universiteit - zaterdag 28 juli 2007 Antwoord Tip: substitueer y=z·x2.Helpt dat?Zo niet, vraag gerust verder!Succes. ldr zondag 29 juli 2007 Re: Moeilijke differentiaalvergelijking ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo.Ik hoop dat u mij kunt helpen bij het oplossen van de volgende dv:dy/dx=(2y2-x6)/(xy)Ik weet niet goed hoe ik moet beginnen?Hoop dat u mij verder kunt helpen.Groeten,Pim Pim Student universiteit - zaterdag 28 juli 2007
Pim Student universiteit - zaterdag 28 juli 2007
Tip: substitueer y=z·x2.Helpt dat?Zo niet, vraag gerust verder!Succes. ldr zondag 29 juli 2007
ldr zondag 29 juli 2007
©2001-2024 WisFaq