\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 51547 Re: Welke regels gebruik ik om xx te differentieren? Hallo Martijn,Mag het ook zo? Via logaritmisch differentiëren...stel y=xxneem ln van beide ledenlny=xlnx (eigenschap log)y'/y=lnx+x·1/xy'=dy/dx= =xx(lnx+1)=exlnx(lnx+1)Groeten, Rik Le Ouder - zaterdag 30 juni 2007 Antwoord ja zo mag het ook.groeten,martijn mg zaterdag 30 juni 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo Martijn,Mag het ook zo? Via logaritmisch differentiëren...stel y=xxneem ln van beide ledenlny=xlnx (eigenschap log)y'/y=lnx+x·1/xy'=dy/dx= =xx(lnx+1)=exlnx(lnx+1)Groeten, Rik Le Ouder - zaterdag 30 juni 2007
Rik Le Ouder - zaterdag 30 juni 2007
ja zo mag het ook.groeten,martijn mg zaterdag 30 juni 2007
mg zaterdag 30 juni 2007
©2001-2024 WisFaq