\require{AMSmath} Welke regels gebruik ik om xx te differentieren? Welke regels gebruik ik om xx te differentieren? els Student universiteit - zaterdag 30 juni 2007 Antwoord xx=(elnx)x=ex.lnxHier heb je de kettingregel en de produktregel nodig.groeten,martijn mg zaterdag 30 juni 2007 Re: Welke regels gebruik ik om xx te differentieren? ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Welke regels gebruik ik om xx te differentieren? els Student universiteit - zaterdag 30 juni 2007
els Student universiteit - zaterdag 30 juni 2007
xx=(elnx)x=ex.lnxHier heb je de kettingregel en de produktregel nodig.groeten,martijn mg zaterdag 30 juni 2007
mg zaterdag 30 juni 2007
©2001-2024 WisFaq