\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 51014 Re: Re is deze correct Dag Tom, Het resultaat is : F(x)=3^x/4x F'(x)= (3^x.ln3.4x-4.3^x)/16x2 Dat lijkt me toch niet zo moeilijk.. Groeten,, Rik Rik Le Ouder - maandag 28 mei 2007 Antwoord Beste Rik, Dat klopt, je kan zelfs nog een factor 4 in teller en noemer schrappen. mvg, Tom td maandag 28 mei 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Dag Tom, Het resultaat is : F(x)=3^x/4x F'(x)= (3^x.ln3.4x-4.3^x)/16x2 Dat lijkt me toch niet zo moeilijk.. Groeten,, Rik Rik Le Ouder - maandag 28 mei 2007
Rik Le Ouder - maandag 28 mei 2007
Beste Rik, Dat klopt, je kan zelfs nog een factor 4 in teller en noemer schrappen. mvg, Tom td maandag 28 mei 2007
td maandag 28 mei 2007
©2001-2024 WisFaq