Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 50954 

Re: Re: Re: Re: Re: Oppervlakte en inhoud berekenen van een octäeder

bedankt dat jullie me zo helpen er is momenteel geen plek voor steunlesbegrijp ik het goed dat5,20+4,24=9,44x 8 =75,52
de in houd dan 36 van het grondvlak :3 =12 x de hoogte4,24=50,88x 2=101,76
ik hoop ddat ik er nu ben
bedankt weer zover

mauric
Leerling bovenbouw vmbo - vrijdag 25 mei 2007

Antwoord

De oppervlakte is ongeveer 124,7 en de inhoud is ongeveer 101,8. Je oppervlakte klopt dus niet, maar de inhoud wel.

WvR
vrijdag 25 mei 2007

©2001-2024 WisFaq