\require{AMSmath} Absolute waarde Hallo, Ik wilde een geheugensteuntje voor mezelf maken voor het uitwerken van absolute waarden, klopt wat ik hier heb opgeschreven? |a-b|c = a-bcÈa-b-c |a-b|c = a-bcÈa-b-c Bij voorbaat dank Bilell Student universiteit - donderdag 24 mei 2007 Antwoord De bovenste wel. De onderste niet. |a-b| c betekent: a-b c of a-b -c |a-b| c betekent: a-b c en a-b -c handiger: -c a-b c groet. oscar os donderdag 24 mei 2007 Re: Absolute waarde ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, Ik wilde een geheugensteuntje voor mezelf maken voor het uitwerken van absolute waarden, klopt wat ik hier heb opgeschreven? |a-b|c = a-bcÈa-b-c |a-b|c = a-bcÈa-b-c Bij voorbaat dank Bilell Student universiteit - donderdag 24 mei 2007
Bilell Student universiteit - donderdag 24 mei 2007
De bovenste wel. De onderste niet. |a-b| c betekent: a-b c of a-b -c |a-b| c betekent: a-b c en a-b -c handiger: -c a-b c groet. oscar os donderdag 24 mei 2007
os donderdag 24 mei 2007
©2001-2024 WisFaq