\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 776 Re: Minimale oppervlakte Wat voor formule heb je dan voor oppervlakte (A) als de inhoud van de doos 20 liter is? Hoe ben je aan deze formule A=x2+4·xh gekomen? parwiz Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 11 april 2007 Antwoord De inhoud van een doos met een vierkant grondvlak van 'x' bij 'x' en een hoogte 'h' is gelijk aan x2·h. Als er dan 20 liter in kan dan geldt:x2·h=20 of ook h=20/x2Helpt dat? WvR woensdag 11 april 2007 Re: Re: Minimale oppervlakte ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat voor formule heb je dan voor oppervlakte (A) als de inhoud van de doos 20 liter is? Hoe ben je aan deze formule A=x2+4·xh gekomen? parwiz Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 11 april 2007
parwiz Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 11 april 2007
De inhoud van een doos met een vierkant grondvlak van 'x' bij 'x' en een hoogte 'h' is gelijk aan x2·h. Als er dan 20 liter in kan dan geldt:x2·h=20 of ook h=20/x2Helpt dat? WvR woensdag 11 april 2007
WvR woensdag 11 april 2007
©2001-2025 WisFaq