\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 50057 Re: Vergelijking moet ik dan 0,095 en 0,083 delen door 0,012 of de 360? Erik E Leerling bovenbouw vmbo - maandag 9 april 2007 Antwoord Beste Erik, Omdat 0,095.t - 0,083.t = 0,012.t, wordt de vergelijking: 0,012.t = 360 Nu staat er: "0,012 van t" is gelijk aan 360, om te weten waar t dan gelijk aan is, moet je nu delen door 0,012, dan heb je "t = ..." mvg, Tom td maandag 9 april 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
moet ik dan 0,095 en 0,083 delen door 0,012 of de 360? Erik E Leerling bovenbouw vmbo - maandag 9 april 2007
Erik E Leerling bovenbouw vmbo - maandag 9 april 2007
Beste Erik, Omdat 0,095.t - 0,083.t = 0,012.t, wordt de vergelijking: 0,012.t = 360 Nu staat er: "0,012 van t" is gelijk aan 360, om te weten waar t dan gelijk aan is, moet je nu delen door 0,012, dan heb je "t = ..." mvg, Tom td maandag 9 april 2007
td maandag 9 april 2007
©2001-2024 WisFaq