\require{AMSmath} Fout in bewijs/eigenschap Ik heb hier een bewijs dat e=1. Ik zoek de fout.e=e1e=e2$\pi$i/2$\pi$ie=(e2$\pi$i)1/2$\pi$ie=11/2$\pi$ie=1 Alexan 3de graad ASO - zaterdag 7 april 2007 Antwoord Beste Alexander,Je past hier de eigenschap (za)b = zab toe, die je kent van de reële getallen. In het complexe geval gaat die regel niet zomaar op.mvg,Tom td zaterdag 7 april 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb hier een bewijs dat e=1. Ik zoek de fout.e=e1e=e2$\pi$i/2$\pi$ie=(e2$\pi$i)1/2$\pi$ie=11/2$\pi$ie=1 Alexan 3de graad ASO - zaterdag 7 april 2007
Alexan 3de graad ASO - zaterdag 7 april 2007
Beste Alexander,Je past hier de eigenschap (za)b = zab toe, die je kent van de reële getallen. In het complexe geval gaat die regel niet zomaar op.mvg,Tom td zaterdag 7 april 2007
td zaterdag 7 april 2007
©2001-2024 WisFaq