\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 49913 Re: Re: Re: Annuïteiten uitrekenen waar komt dan de 8000 terecht? zou je hem eens willen invullen? Bvd! jorg Student hbo - maandag 26 maart 2007 Antwoord A = 8000 r = 0,06 voor jouw geval dus 350000*(1,06)^20 - 8000*(1,06^20-1)/0,06 os maandag 26 maart 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
waar komt dan de 8000 terecht? zou je hem eens willen invullen? Bvd! jorg Student hbo - maandag 26 maart 2007
jorg Student hbo - maandag 26 maart 2007
A = 8000 r = 0,06 voor jouw geval dus 350000*(1,06)^20 - 8000*(1,06^20-1)/0,06 os maandag 26 maart 2007
os maandag 26 maart 2007
©2001-2024 WisFaq