\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 49474 Re: Re: Omwentelingslichamen de formule van de cylinder wordt in dat geval dus pa2.W4 is te bereken met de primitive.a = r2pr2=pa[p1/2a2] van 0 tot 4 geeft 8pvoor a geld dan dus[p1/2a2] van -Öa tot Öa Hoe bereken je dat dan? Stijn Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 2 maart 2007 Antwoord Ik begrijp (ook) niet helemaal wat je allemaal schrijft, maar volgens mij was de 'hint': neem eens a=4 en doe je berekening. Lukt dat? Dan kan je 't zelfde nog 's met 'a' proberen. Lukt dat niet? Dan nog maar 's de theorie bestuderen...Doe nu nog een keer hetzelfde maar dan voor het algemene geval met 'a'. WvR zaterdag 3 maart 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
de formule van de cylinder wordt in dat geval dus pa2.W4 is te bereken met de primitive.a = r2pr2=pa[p1/2a2] van 0 tot 4 geeft 8pvoor a geld dan dus[p1/2a2] van -Öa tot Öa Hoe bereken je dat dan? Stijn Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 2 maart 2007
Stijn Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 2 maart 2007
Ik begrijp (ook) niet helemaal wat je allemaal schrijft, maar volgens mij was de 'hint': neem eens a=4 en doe je berekening. Lukt dat? Dan kan je 't zelfde nog 's met 'a' proberen. Lukt dat niet? Dan nog maar 's de theorie bestuderen...Doe nu nog een keer hetzelfde maar dan voor het algemene geval met 'a'. WvR zaterdag 3 maart 2007
WvR zaterdag 3 maart 2007
©2001-2024 WisFaq