\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 49383 Re: Snijpunten van grafieken Als ik ze gelijk stel en dan kom ik op x2-x-12. Dan kom ik op x=-3 en x=4 dat zijn de 2 X coordianten. Dus die kloppen. Hoe kom ik nu aan de Y coordinaten? martij Student hbo - zondag 25 februari 2007 Antwoord Beste Martijn, Je kan dan het voorschrift van f(x) of g(x) gebruiken om de bijbehorende y-waarden te vinden. Met g(x) is het eenvoudigst. mvg, Tom td zondag 25 februari 2007 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Als ik ze gelijk stel en dan kom ik op x2-x-12. Dan kom ik op x=-3 en x=4 dat zijn de 2 X coordianten. Dus die kloppen. Hoe kom ik nu aan de Y coordinaten? martij Student hbo - zondag 25 februari 2007
martij Student hbo - zondag 25 februari 2007
Beste Martijn, Je kan dan het voorschrift van f(x) of g(x) gebruiken om de bijbehorende y-waarden te vinden. Met g(x) is het eenvoudigst. mvg, Tom td zondag 25 februari 2007
td zondag 25 februari 2007
©2001-2025 WisFaq