Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Isolijnen

Hoe teken ik een isolijn van de functie: W=ax+6y.
Ik kan namelijk wel invullen dat ik hem door 6,0 wil hebben maar dan kan ik hem niet tekenen, namelijk, wanneer ik 6,0 invul in de W-functie: W=a6+6 x o=? Hier kan ik toch niets mee? Hoe moet het wel?
Bij voorbaat dank.

Josje
Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 7 februari 2007

Antwoord

Je zou voor verschillende waarden van de constante a verschillende plaatjes met isolijnen kunnen tekenen. Je zou ook in één tekening voor bijvoorbeeld W=6 verschillende isolijnen kunnen tekenen voor verschillende waarden van a. Dat kan ook...

Dus wat zou je willen? Waar is het voor nodig? Je zegt het maar!

WvR
woensdag 7 februari 2007

 Re: Isolijnen 

©2001-2025 WisFaq