\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 48874 Re: Integreren (3dt)/(t 4) dt Bedankt! Omdat ik vervolgens moest integreren over [2,12] en dan krijg ik: [3·12-12·ln(16)]-[3·2-12·ln(6)]=36-6-12·ln(16/6)]=30-12·ln(16/6). Maar volgens mn boek moet het antwoord zijn: 3·ln(16/6) Jessic Student universiteit - zondag 28 januari 2007 Antwoord WvR zondag 28 januari 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bedankt! Omdat ik vervolgens moest integreren over [2,12] en dan krijg ik: [3·12-12·ln(16)]-[3·2-12·ln(6)]=36-6-12·ln(16/6)]=30-12·ln(16/6). Maar volgens mn boek moet het antwoord zijn: 3·ln(16/6) Jessic Student universiteit - zondag 28 januari 2007
Jessic Student universiteit - zondag 28 januari 2007
WvR zondag 28 januari 2007
©2001-2024 WisFaq