\require{AMSmath} Integreren 3/(t+4) Wat doe ik fout? Integreren van [(3dt)/(t+4)]dt=[(3t)/(t+4)]dt= 3[t/(t+4)]dt= 3[(t+4-4)/(t+4)]dt= 3[t-4ln(t+4)] Jessic Student universiteit - zondag 28 januari 2007 Antwoord Integraaltekens vergeten? En er staat 2 keer dt?Verder dus niet ok... WvR zondag 28 januari 2007 Re: Integreren (3dt)/(t 4) dt Re: Integreren 3/(t 4) ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat doe ik fout? Integreren van [(3dt)/(t+4)]dt=[(3t)/(t+4)]dt= 3[t/(t+4)]dt= 3[(t+4-4)/(t+4)]dt= 3[t-4ln(t+4)] Jessic Student universiteit - zondag 28 januari 2007
Jessic Student universiteit - zondag 28 januari 2007
Integraaltekens vergeten? En er staat 2 keer dt?Verder dus niet ok... WvR zondag 28 januari 2007
WvR zondag 28 januari 2007
©2001-2024 WisFaq