\require{AMSmath} Vergelijking met wortel algebraïsch oplossen Als ik de vergelijking x=1-2xÖ met mijn rekenmachine oplos dan krijg ik als antwoord x=2Ö-1.Mijn vraag: Hoe kan ik zelf dit antwoord berekenen?Bedankt! Roy Sc Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 14 januari 2007 Antwoord Wat is x=1-2xÖ? Bedoel je x=1-2Öx? En dat je dan die vergelijking op wil lossen? En hoe wil je dat dan doen met je rekenmachine? 2Ö-1? Wat is dat? WvR zondag 14 januari 2007 Re: Vergelijking met wortel algebraïsch oplossen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Als ik de vergelijking x=1-2xÖ met mijn rekenmachine oplos dan krijg ik als antwoord x=2Ö-1.Mijn vraag: Hoe kan ik zelf dit antwoord berekenen?Bedankt! Roy Sc Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 14 januari 2007
Roy Sc Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 14 januari 2007
Wat is x=1-2xÖ? Bedoel je x=1-2Öx? En dat je dan die vergelijking op wil lossen? En hoe wil je dat dan doen met je rekenmachine? 2Ö-1? Wat is dat? WvR zondag 14 januari 2007
WvR zondag 14 januari 2007
©2001-2024 WisFaq