\require{AMSmath} Machtswortels hoe kan ik de vierdemachtswortel uit -8j berekenen en ze tekenen in het complexe vlak? Kornee Student Hoger Onderwijs België - maandag 8 januari 2007 Antwoord Beste Korneel Schrijf je complex getal in exponentiële vorm: -8i = 8.e-ip/2 Je zoekt nu de oplossingen van: z4 = 8.e-ip/2 De modulus wordt gewoon 81/4, het argument deel je door 4 maar je weet dat je veelvouden van 2p mag bijtellen. mvg, Tom td dinsdag 9 januari 2007 Re: Machtswortels ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
hoe kan ik de vierdemachtswortel uit -8j berekenen en ze tekenen in het complexe vlak? Kornee Student Hoger Onderwijs België - maandag 8 januari 2007
Kornee Student Hoger Onderwijs België - maandag 8 januari 2007
Beste Korneel Schrijf je complex getal in exponentiële vorm: -8i = 8.e-ip/2 Je zoekt nu de oplossingen van: z4 = 8.e-ip/2 De modulus wordt gewoon 81/4, het argument deel je door 4 maar je weet dat je veelvouden van 2p mag bijtellen. mvg, Tom td dinsdag 9 januari 2007
td dinsdag 9 januari 2007
©2001-2025 WisFaq