\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 48390 Re: Functievoorschrift als oplossing in mijn handboek geven ze f(x)=x2+2x+3, je kan daaraan komen door (x+1)2=x2+2x+1 en de parabool is verschoven naar boven met 2,maar is deze werkwijze dat ik toepas wel ok? andy Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 6 januari 2007 Antwoord In dat geval is f(1)=6 en f(2)=11, dus ik weet niet wat het is, maar 't is iets heel anders... WvR zaterdag 6 januari 2007 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
als oplossing in mijn handboek geven ze f(x)=x2+2x+3, je kan daaraan komen door (x+1)2=x2+2x+1 en de parabool is verschoven naar boven met 2,maar is deze werkwijze dat ik toepas wel ok? andy Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 6 januari 2007
andy Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 6 januari 2007
In dat geval is f(1)=6 en f(2)=11, dus ik weet niet wat het is, maar 't is iets heel anders... WvR zaterdag 6 januari 2007
WvR zaterdag 6 januari 2007
©2001-2025 WisFaq