\require{AMSmath} Functievoorschrift met volgende gegevens zou ik het functievoorschrift moeten opstellen: f(1)=f(-1)=2 en f(2)=3 kan er iemand een aantal aanwijzingen geven hoe je dit bekomt. alvast bedankt andy Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 6 januari 2007 Antwoord Tja, 't is maar wat je wilt... een parabool? f(x)=ax2+b (bijvoorbeeld) met: a·12+b=2 a·22+b=3 Geeft: f(x)=1/3x2+5/3 Zou kunnen! WvR zaterdag 6 januari 2007 Re: Functievoorschrift ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
met volgende gegevens zou ik het functievoorschrift moeten opstellen: f(1)=f(-1)=2 en f(2)=3 kan er iemand een aantal aanwijzingen geven hoe je dit bekomt. alvast bedankt andy Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 6 januari 2007
andy Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 6 januari 2007
Tja, 't is maar wat je wilt... een parabool? f(x)=ax2+b (bijvoorbeeld) met: a·12+b=2 a·22+b=3 Geeft: f(x)=1/3x2+5/3 Zou kunnen! WvR zaterdag 6 januari 2007
WvR zaterdag 6 januari 2007
©2001-2024 WisFaq