\require{AMSmath} bepaalde integraal: substitutie Ik kom niet uit de volgende som:$\int{}$ (en die gaat van $\pi$/6 naar $\pi$/3) (1-cos(3t))sin(3t)dtalvast bedankt! ralph Student universiteit - dinsdag 2 januari 2007 Antwoord Beste Ralph,Probeer het met de substitutie 1-cos(3t) = y. Dan is sin(3t)dt = dx/3.Vergeet niet de grenzen aan te passen, of terug naar t te gaan.mvg,Tom td dinsdag 2 januari 2007 Re: bepaalde integraal: substitutie ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik kom niet uit de volgende som:$\int{}$ (en die gaat van $\pi$/6 naar $\pi$/3) (1-cos(3t))sin(3t)dtalvast bedankt! ralph Student universiteit - dinsdag 2 januari 2007
ralph Student universiteit - dinsdag 2 januari 2007
Beste Ralph,Probeer het met de substitutie 1-cos(3t) = y. Dan is sin(3t)dt = dx/3.Vergeet niet de grenzen aan te passen, of terug naar t te gaan.mvg,Tom td dinsdag 2 januari 2007
td dinsdag 2 januari 2007
©2001-2024 WisFaq