\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 47231 Re: Re: Schaal berekenen versta het nog niet echt. Ik kwam in feite x=8000 km6400km:8000: 0.8700000km:8000=8,75x=8000kmhoe kom je aan x=800kmsory leys A 1ste graad ASO-TSO-BSO - zondag 22 oktober 2006 Antwoord Wie ik? Jij toch? Er geldt:Geeft ?=8.000 km = 8.000.000 m = 800.000.000 cmDus de schaal is 1:800.000.000 WvR zondag 22 oktober 2006 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
versta het nog niet echt. Ik kwam in feite x=8000 km6400km:8000: 0.8700000km:8000=8,75x=8000kmhoe kom je aan x=800kmsory leys A 1ste graad ASO-TSO-BSO - zondag 22 oktober 2006
leys A 1ste graad ASO-TSO-BSO - zondag 22 oktober 2006
Wie ik? Jij toch? Er geldt:Geeft ?=8.000 km = 8.000.000 m = 800.000.000 cmDus de schaal is 1:800.000.000 WvR zondag 22 oktober 2006
WvR zondag 22 oktober 2006
©2001-2025 WisFaq