\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 47224 Re: Schaal berekenen kunt u wat meer uitleg geven over het antwoord6400 700000 x0,8 87,5 1x=8000 km = 800 000 000 cmschaal 1/800 000 000Klopt dit? leys A 1ste graad ASO-TSO-BSO - zondag 22 oktober 2006 Antwoord Klopt als een bus! (nu dan) WvR zondag 22 oktober 2006 Re: Re: Schaal berekenen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
kunt u wat meer uitleg geven over het antwoord6400 700000 x0,8 87,5 1x=8000 km = 800 000 000 cmschaal 1/800 000 000Klopt dit? leys A 1ste graad ASO-TSO-BSO - zondag 22 oktober 2006
leys A 1ste graad ASO-TSO-BSO - zondag 22 oktober 2006
Klopt als een bus! (nu dan) WvR zondag 22 oktober 2006
WvR zondag 22 oktober 2006
©2001-2024 WisFaq