\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 46592 Re: Vergelijking van functie met twee onbekenden en een raaklijn Eerlijk gezegd kom ik er dan nog niet echt uit, maar toch bedankt voor de (snelle) hulp jelle Student universiteit - zondag 10 september 2006 Antwoord f'(x)=4x3+2 4x3+2=6 oplossen geeft x=1 Invullen g(1)=6·1+7=13 Er geldt: f(1)=14+2·1+a=13 Oplossen geeft a=10 WvR zondag 10 september 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Eerlijk gezegd kom ik er dan nog niet echt uit, maar toch bedankt voor de (snelle) hulp jelle Student universiteit - zondag 10 september 2006
jelle Student universiteit - zondag 10 september 2006
f'(x)=4x3+2 4x3+2=6 oplossen geeft x=1 Invullen g(1)=6·1+7=13 Er geldt: f(1)=14+2·1+a=13 Oplossen geeft a=10 WvR zondag 10 september 2006
WvR zondag 10 september 2006
©2001-2024 WisFaq