\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 4954 Re: Straal cirkel bij gegeven koorde geachte heer, mevrouw mijn vraag is: wat rekent U voor de "R": r2=1502+(r-80)2 wat is r hier dan Bijvoorbaad dank. Casper Leerling mbo - woensdag 14 juni 2006 Antwoord De 'r' staat voor de straal. Met de stelling van Pythagoras kan je dan schrijven: MP2=SP2+MS2 Als je dan alles invult krijg je een vergelijking waarmee je straal kan berekenen en dat was precies waar we naar op zoek waren. WvR woensdag 14 juni 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
geachte heer, mevrouw mijn vraag is: wat rekent U voor de "R": r2=1502+(r-80)2 wat is r hier dan Bijvoorbaad dank. Casper Leerling mbo - woensdag 14 juni 2006
Casper Leerling mbo - woensdag 14 juni 2006
De 'r' staat voor de straal. Met de stelling van Pythagoras kan je dan schrijven: MP2=SP2+MS2 Als je dan alles invult krijg je een vergelijking waarmee je straal kan berekenen en dat was precies waar we naar op zoek waren. WvR woensdag 14 juni 2006
WvR woensdag 14 juni 2006
©2001-2024 WisFaq