\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 8404 Re: Snijpunten van twee parabolen en hoe doet u het dan met : F(x) = -1/3x3+6x G(x) = -1/2x2+4x -1/3 x3 + 6x = -1/2 x2+4x maar dan verder??? mvg dirk dirk v Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 17 april 2006 Antwoord Op nul herleiden... Ontbinden in factoren... (x buiten haakjes halen) Gebruik a·b=0 dan a=0 of b=0 x=0 of ...=0 (dit laatste verder oplossen) WvR maandag 17 april 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
en hoe doet u het dan met : F(x) = -1/3x3+6x G(x) = -1/2x2+4x -1/3 x3 + 6x = -1/2 x2+4x maar dan verder??? mvg dirk dirk v Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 17 april 2006
dirk v Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 17 april 2006
Op nul herleiden... Ontbinden in factoren... (x buiten haakjes halen) Gebruik a·b=0 dan a=0 of b=0 x=0 of ...=0 (dit laatste verder oplossen) WvR maandag 17 april 2006
WvR maandag 17 april 2006
©2001-2024 WisFaq