\require{AMSmath} Snijpunten van twee parabolen Hoe zoek je het snijpunt van 2 krommen f en g ? f(x)= x2 g(x)= -x2+ 1/2 Karen 3de graad ASO - dinsdag 11 maart 2003 Antwoord Gelijkstellen en oplossen! x2=-x2+1/2 2x2=1/2 x2=1/4 x=-1/2 of x=1/2 Snijpunten zijn (-1/2,..) en (1/2,..) WvR dinsdag 11 maart 2003 Re: Snijpunten van twee parabolen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe zoek je het snijpunt van 2 krommen f en g ? f(x)= x2 g(x)= -x2+ 1/2 Karen 3de graad ASO - dinsdag 11 maart 2003
Karen 3de graad ASO - dinsdag 11 maart 2003
Gelijkstellen en oplossen! x2=-x2+1/2 2x2=1/2 x2=1/4 x=-1/2 of x=1/2 Snijpunten zijn (-1/2,..) en (1/2,..) WvR dinsdag 11 maart 2003
WvR dinsdag 11 maart 2003
©2001-2024 WisFaq