\require{AMSmath} Breuk oplossen Hallo, ik had al eerder deze vraag gesteld alleen met een verkeerde som erbij. Nu heb ik de goede. Dit is de som: 4 3x----- - ----- = 1(x-1) (x+2)Ik begrijp niet goed hoe ik deze moet oplossen. vivend Leerling bovenbouw vmbo - vrijdag 7 april 2006 Antwoord Onder één noemer zetten en dan kruislings vermenigvuldigen!?Zou dat lukken? WvR vrijdag 7 april 2006 Re: Breuk oplossen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, ik had al eerder deze vraag gesteld alleen met een verkeerde som erbij. Nu heb ik de goede. Dit is de som: 4 3x----- - ----- = 1(x-1) (x+2)Ik begrijp niet goed hoe ik deze moet oplossen. vivend Leerling bovenbouw vmbo - vrijdag 7 april 2006
4 3x----- - ----- = 1(x-1) (x+2)
vivend Leerling bovenbouw vmbo - vrijdag 7 april 2006
Onder één noemer zetten en dan kruislings vermenigvuldigen!?Zou dat lukken? WvR vrijdag 7 april 2006
WvR vrijdag 7 april 2006
©2001-2024 WisFaq