\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 44313 Re: Re: Re: Vergelijkingen met twee onbekenden en gehele oplossingen Die eerste stappen zijn nu inderdaad erg logisch, maar je kunt toch niet ineens van: b = (11a+97) / (a-4) b = (11+ 141) / (a-4) ? Ilse Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 16 maart 2006 Antwoord Beste Ilse, In die laatste uitdrukking horen er geen haakjes meer te staan! b = (11a+97)/(a-4) = 11 + 141/(a-4) De overgang tussen die laatste twee uitdrukkingen vind je door de staartdeling uit te voeren. mvg, Tom td donderdag 16 maart 2006 Re: Re: Re: Re: Vergelijkingen met twee onbekenden en gehele oplossingen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Die eerste stappen zijn nu inderdaad erg logisch, maar je kunt toch niet ineens van: b = (11a+97) / (a-4) b = (11+ 141) / (a-4) ? Ilse Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 16 maart 2006
Ilse Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 16 maart 2006
Beste Ilse, In die laatste uitdrukking horen er geen haakjes meer te staan! b = (11a+97)/(a-4) = 11 + 141/(a-4) De overgang tussen die laatste twee uitdrukkingen vind je door de staartdeling uit te voeren. mvg, Tom td donderdag 16 maart 2006
td donderdag 16 maart 2006
©2001-2024 WisFaq