\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 44267 Re: Excentriciteit - Afplatting Ik begrijp het niet helemaal. Hoe kom je eraan dat (a-b)/a *(a+b)/a = f(2-f) ? Piet 3de graad ASO - woensdag 15 maart 2006 Antwoord Dat is niet zo moeilijk Piet: 2-f=2-(a-b)/a=(2a-a+b)/a=?? Nu jij weer. kn woensdag 15 maart 2006 Re: Re: Excentriciteit - Afplatting ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik begrijp het niet helemaal. Hoe kom je eraan dat (a-b)/a *(a+b)/a = f(2-f) ? Piet 3de graad ASO - woensdag 15 maart 2006
Piet 3de graad ASO - woensdag 15 maart 2006
Dat is niet zo moeilijk Piet: 2-f=2-(a-b)/a=(2a-a+b)/a=?? Nu jij weer. kn woensdag 15 maart 2006
kn woensdag 15 maart 2006
©2001-2024 WisFaq