Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Zonder haakjes schrijven

Hallo, ik moet sommen zoals dit zonder haakjes schrijven

(1/2)2+(1/2)4 = ....

(1/4)3=....

(-a)3
---- =....
( b)

En ik moet ook deze doen, ik weet niet of dit onder het zelfde principe valt.
"Vereenvoudingen indien mogelijk"

(a-b)0 =....

(a)0
--- =....
(b)

x3y3
---- =....
xy

Ik hoop dat jullie me een beetje opweg kunnen helpen hiermee, want ik snap die echt niet. Ik ben er nog best nieuw mee dus een te snelle uitleg kan ik niet volgen. Stap voor stap uitleg zou erg fijn zijn.
Alvast bedankt voor de moeite.

David
Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 22 februari 2006

Antwoord

Tja... een paar hints dan maar:

q43820img1.gif

WvR
woensdag 22 februari 2006

 Re: Zonder haakjes schrijven 

©2001-2024 WisFaq