\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 43274 Re: 2e graadsvergelijking Beste Wisfaq, dat afmaken is nog een probleem voor me :) ik weet dat na het invullen 21/p-4p=-5 dus 21/p-4p+5=0 maar hoe los ik p op...??? gr Ron Ron Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 25 januari 2006 Antwoord Vermenigvuldig links en rechts met p, je krijgt dan: 21-4p2+5p=0 ..en dat is een tweedegraads vergelijking waar je wel raad mee weet... WvR woensdag 25 januari 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Beste Wisfaq, dat afmaken is nog een probleem voor me :) ik weet dat na het invullen 21/p-4p=-5 dus 21/p-4p+5=0 maar hoe los ik p op...??? gr Ron Ron Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 25 januari 2006
Ron Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 25 januari 2006
Vermenigvuldig links en rechts met p, je krijgt dan: 21-4p2+5p=0 ..en dat is een tweedegraads vergelijking waar je wel raad mee weet... WvR woensdag 25 januari 2006
WvR woensdag 25 januari 2006
©2001-2024 WisFaq