\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 43107 Re: Vraagstuk omzetten naar vierkantsvergelijking ik versta je een stukje,maar niet echt helemaal. ik weet wat je bedoelt,maar niet volledig. kan u iets meer in detail treden. alvast bedankt! brent Overige TSO-BSO - donderdag 19 januari 2006 Antwoord De omtrek is 2.(L+B)=28 Dus L+B=14 en L=14-B Dit invullen in L2+B2=100 geeft: (14-B)2+B2=100 Werk dit uit en je bekomt een vierkantsvergelijking. LL donderdag 19 januari 2006 Re: Re: Vraagstuk omzetten naar vierkantsvergelijking Re: Re: Vraagstuk omzetten naar vierkantsvergelijking ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ik versta je een stukje,maar niet echt helemaal. ik weet wat je bedoelt,maar niet volledig. kan u iets meer in detail treden. alvast bedankt! brent Overige TSO-BSO - donderdag 19 januari 2006
brent Overige TSO-BSO - donderdag 19 januari 2006
De omtrek is 2.(L+B)=28 Dus L+B=14 en L=14-B Dit invullen in L2+B2=100 geeft: (14-B)2+B2=100 Werk dit uit en je bekomt een vierkantsvergelijking. LL donderdag 19 januari 2006
LL donderdag 19 januari 2006
©2001-2024 WisFaq