\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 42288 Re: Inverse functie vinden m.b.v. logaritmen y= ((ex)-5)/((ex)+1) ik zoek de inverse van deze functieen y= (6-5x)/(x-1) is de oplossingsorry het stond er onduidelijk op domini Student Hoger Onderwijs België - woensdag 14 december 2005 Antwoord Die oplossing klopt vast niet...Dus het zal wel het antwoord zijn dat hoort bij een andere vraag... WvR woensdag 14 december 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
y= ((ex)-5)/((ex)+1) ik zoek de inverse van deze functieen y= (6-5x)/(x-1) is de oplossingsorry het stond er onduidelijk op domini Student Hoger Onderwijs België - woensdag 14 december 2005
domini Student Hoger Onderwijs België - woensdag 14 december 2005
Die oplossing klopt vast niet...Dus het zal wel het antwoord zijn dat hoort bij een andere vraag... WvR woensdag 14 december 2005
WvR woensdag 14 december 2005
©2001-2024 WisFaq