\require{AMSmath} Inverse functie vinden m.b.v. logaritmen y= ((ex)-5)/(ex)+1)ik zoek de inverse die y= (6-5x)/(x-1)ik pas al toeln x = ln (ey -5) - ln (ey +1)maar hoe loopt het nu verder??wel eigenschap pas ik nu toe?een beetje hulp aubdominique domini Student Hoger Onderwijs Belgi๋ - woensdag 14 december 2005 Antwoord Ik begrijp 't niet helemaal... Is de inverse van y=(6-5x)/(x-1) niet gewoon: y + 6x = y + 5...maar wat doet die y met die ex er dan bij? Of heb ik iets gemist...!? WvR woensdag 14 december 2005 Re: Inverse functie vinden m.b.v. logaritmen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
y= ((ex)-5)/(ex)+1)ik zoek de inverse die y= (6-5x)/(x-1)ik pas al toeln x = ln (ey -5) - ln (ey +1)maar hoe loopt het nu verder??wel eigenschap pas ik nu toe?een beetje hulp aubdominique domini Student Hoger Onderwijs Belgi๋ - woensdag 14 december 2005
domini Student Hoger Onderwijs Belgi๋ - woensdag 14 december 2005
Ik begrijp 't niet helemaal... Is de inverse van y=(6-5x)/(x-1) niet gewoon: y + 6x = y + 5...maar wat doet die y met die ex er dan bij? Of heb ik iets gemist...!? WvR woensdag 14 december 2005
y + 6x = y + 5
WvR woensdag 14 december 2005
©2001-2024 WisFaq