\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 41816 Re: Vraagstuk stelsels Dus zo bedoelt u: x+y+z = 50 x = y+ z 0.5x + 2 + 2y + 3 - z-5 = 29.5 evelyn Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 26 november 2005 Antwoord Ok, maar de laatste vergelijking wordt : 0.5(x+2) + 2(y+3) - (z-5) = 29.5 LL zaterdag 26 november 2005 Re: Re: Vraagstuk stelsels ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Dus zo bedoelt u: x+y+z = 50 x = y+ z 0.5x + 2 + 2y + 3 - z-5 = 29.5 evelyn Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 26 november 2005
evelyn Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 26 november 2005
Ok, maar de laatste vergelijking wordt : 0.5(x+2) + 2(y+3) - (z-5) = 29.5 LL zaterdag 26 november 2005
LL zaterdag 26 november 2005
©2001-2024 WisFaq