\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 41766 Re: Verandering differentiaal ja partieel afgeleide naar x voor y constant is z'x(x,y)=(y^2/3)/(3Öx2) maar zie echt niet hoe dit verder moet hoor. Thomas Student hbo - donderdag 24 november 2005 Antwoord Thomas,dan x=8 en y=1 invullen. kn donderdag 24 november 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ja partieel afgeleide naar x voor y constant is z'x(x,y)=(y^2/3)/(3Öx2) maar zie echt niet hoe dit verder moet hoor. Thomas Student hbo - donderdag 24 november 2005
Thomas Student hbo - donderdag 24 november 2005
Thomas,dan x=8 en y=1 invullen. kn donderdag 24 november 2005
kn donderdag 24 november 2005
©2001-2024 WisFaq