\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 41658 Re: Exponentiele functies hoe moet ik die b berekenen: log (e)-b 5000 = log 0.5Û5000.log e-b =log 0.5 hoe moet het nu verder? giovan 3de graad ASO - zondag 20 november 2005 Antwoord Je maakt er wel een zooitje van... waarom niet gewoon de ln() gebruiken en de rekenregels logaritmen toepasssen?Lijkt me wel zo handig... WvR zondag 20 november 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoe moet ik die b berekenen: log (e)-b 5000 = log 0.5Û5000.log e-b =log 0.5 hoe moet het nu verder? giovan 3de graad ASO - zondag 20 november 2005
giovan 3de graad ASO - zondag 20 november 2005
Je maakt er wel een zooitje van... waarom niet gewoon de ln() gebruiken en de rekenregels logaritmen toepasssen?Lijkt me wel zo handig... WvR zondag 20 november 2005
WvR zondag 20 november 2005
©2001-2024 WisFaq