\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 41463 Re: Poolcoordinaten Hoi, ik ben er niet uitgekomen, ik heb het volgende: 1.rr'=xx'+yy'=r2-x4-y4 ik heb ingevuld x=r·cosw en y=r·sinw, dan krijg je -(cos4)w-(sin4)w , ik begrijp niet wat je nu verder moet doen. 2.r2w=x2+y2+x3y-xy3=r2+xy(x2-y2), ook hier heb ik x=r·cosw en y=r·sinw ingevuld maar ik begrijp niet wat je verder moet doen. Groetjes, Viky viky Student hbo - zondag 13 november 2005 Antwoord Netjes uitschrijven: r'=r-r3(cos4w+sin4w) en iets dergelijks krijg je voor w': w'=1+r2·cosw·sinw(cos2w-sin2w) kphart zondag 13 november 2005 Re: Re: Poolcoordinaten ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoi, ik ben er niet uitgekomen, ik heb het volgende: 1.rr'=xx'+yy'=r2-x4-y4 ik heb ingevuld x=r·cosw en y=r·sinw, dan krijg je -(cos4)w-(sin4)w , ik begrijp niet wat je nu verder moet doen. 2.r2w=x2+y2+x3y-xy3=r2+xy(x2-y2), ook hier heb ik x=r·cosw en y=r·sinw ingevuld maar ik begrijp niet wat je verder moet doen. Groetjes, Viky viky Student hbo - zondag 13 november 2005
viky Student hbo - zondag 13 november 2005
Netjes uitschrijven: r'=r-r3(cos4w+sin4w) en iets dergelijks krijg je voor w': w'=1+r2·cosw·sinw(cos2w-sin2w) kphart zondag 13 november 2005
kphart zondag 13 november 2005
©2001-2024 WisFaq