Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 41326 

Re: Re: Ontbinden in factoren (derdegraads vierdegraads)

dit antwoord klopt niet, net nadat ik de vraag had verstuurd was ik er zelf toch uitgekomen door 2x2 buiten haakjes te halen je krijgt dan eerst 2x2(x2-x)+x2-x=0
nu kun je verder naar (2x2+1)(x2-x)=0 en nu is het nog peanuts

maar evengoed voor de reactie

lauren
Student universiteit - vrijdag 4 november 2005

Antwoord

In je oorspronkelijke vraag stond die laatste -x niet, daar stond 2x4-2x3+2x2=0 ...

kphart
zondag 6 november 2005

©2001-2024 WisFaq