\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 41072 Re: Re: Re: Re: Integraal berekenen Ik krijg niet dezelfde uitkomst als ik eerst naar r integreer en dan naar t. -p/2p/2ò 3dt Verschilldende F(r,t) krijg ik. Maarte Student hbo - maandag 24 oktober 2005 Antwoord Beste Maarten, Als ik verder ga waar ik de vorige keer gestopt ben vind ik pr tussen 0 en 3 (voor r), dus 3p. Als ik nu verder ga waar jij zit vind ik 3t, voor t tussen -p/2 en p/2, dus: 3(p/2) - 3(-p/2) = 6p/2 = 3p. mvg, Tom td maandag 24 oktober 2005 Re: Re: Re: Re: Re: Integraal berekenen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik krijg niet dezelfde uitkomst als ik eerst naar r integreer en dan naar t. -p/2p/2ò 3dt Verschilldende F(r,t) krijg ik. Maarte Student hbo - maandag 24 oktober 2005
Maarte Student hbo - maandag 24 oktober 2005
Beste Maarten, Als ik verder ga waar ik de vorige keer gestopt ben vind ik pr tussen 0 en 3 (voor r), dus 3p. Als ik nu verder ga waar jij zit vind ik 3t, voor t tussen -p/2 en p/2, dus: 3(p/2) - 3(-p/2) = 6p/2 = 3p. mvg, Tom td maandag 24 oktober 2005
td maandag 24 oktober 2005
©2001-2024 WisFaq