\require{AMSmath} Ontbinden in factoren Hoe kun je de oefening b3+1 ontbinden in factoren? Bram 3de graad ASO - zaterdag 8 oktober 2005 Antwoord Met behulp van de factorstelling kan je 'zien' dat je kan ontbinden met (b+1) omdat voor b=-1 een oplossing is van de vergelijking b3+1=0.Dus: b3+1=(b+1)(....)Zie ook Wat is de factorstelling?Nu jij weer... WvR zaterdag 8 oktober 2005 Re: Ontbinden in factoren ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe kun je de oefening b3+1 ontbinden in factoren? Bram 3de graad ASO - zaterdag 8 oktober 2005
Bram 3de graad ASO - zaterdag 8 oktober 2005
Met behulp van de factorstelling kan je 'zien' dat je kan ontbinden met (b+1) omdat voor b=-1 een oplossing is van de vergelijking b3+1=0.Dus: b3+1=(b+1)(....)Zie ook Wat is de factorstelling?Nu jij weer... WvR zaterdag 8 oktober 2005
WvR zaterdag 8 oktober 2005
©2001-2024 WisFaq