\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 39692 Re: Re: Bewijs met volledige inductie hoe weet je dat k(n+1)=5k(n)+1 ? thx jeroen 3de graad ASO - woensdag 6 juli 2005 Antwoord Jeroen, Uit 5n=4k(n)+1 volgt dat 5n+1=4k(n+1)+1. Zo duidelijk? Groetend, kn woensdag 6 juli 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoe weet je dat k(n+1)=5k(n)+1 ? thx jeroen 3de graad ASO - woensdag 6 juli 2005
jeroen 3de graad ASO - woensdag 6 juli 2005
Jeroen, Uit 5n=4k(n)+1 volgt dat 5n+1=4k(n+1)+1. Zo duidelijk? Groetend, kn woensdag 6 juli 2005
kn woensdag 6 juli 2005
©2001-2024 WisFaq