\require{AMSmath} Hoe kan ik de primitieve vinden van ln²x? Hoe primitieve vinden van (ln x)². Graag een zo eenvoudig mogelijk antwoord. Dennis Student hbo - dinsdag 5 juli 2005 Antwoord Hallo Probeer eens het volgende:t = (ln x)dt = (1/x) dxdx = x dt( t = (ln x) Þ e^t = x )dx = e^t dtDe integraal wordt dan:ò t^2 * e^t dtmet t = ln(x)Nu kan je wel verder zeker?Gegroet Igor dinsdag 5 juli 2005 Re: Hoe kan ik de primitieve vinden van ln²x? ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe primitieve vinden van (ln x)². Graag een zo eenvoudig mogelijk antwoord. Dennis Student hbo - dinsdag 5 juli 2005
Dennis Student hbo - dinsdag 5 juli 2005
Hallo Probeer eens het volgende:t = (ln x)dt = (1/x) dxdx = x dt( t = (ln x) Þ e^t = x )dx = e^t dtDe integraal wordt dan:ò t^2 * e^t dtmet t = ln(x)Nu kan je wel verder zeker?Gegroet Igor dinsdag 5 juli 2005
Igor dinsdag 5 juli 2005
©2001-2024 WisFaq