\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 38100 Re: Kwadratische vergelijkingen Ik was gekomen tot : x2 + 10x + 22 = 0, Nu heb ik de abc-formule toegepast en kom ik tot de antwoorden: x = -6,73 en x = -3,27 Klopt dat dan? In ieder geval hartstikke bedankt. Ik hoop dat ik het nu goed heb. Groetjes Niki Niki D Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 16 mei 2005 Antwoord Beste Niki, Het antwoord klopt maar het zijn wel afrondingen. Exact zou je moeten komen tot: x = -Ö3 - 5 of x = Ö3 - 5 Mijn oorspronkelijk antwoord is inmiddels ook wat uitgebreid, het kan namelijk ook zonder abc-formule. Lees dat antwoord nog maar even na mvg, Tom td maandag 16 mei 2005 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik was gekomen tot : x2 + 10x + 22 = 0, Nu heb ik de abc-formule toegepast en kom ik tot de antwoorden: x = -6,73 en x = -3,27 Klopt dat dan? In ieder geval hartstikke bedankt. Ik hoop dat ik het nu goed heb. Groetjes Niki Niki D Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 16 mei 2005
Niki D Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 16 mei 2005
Beste Niki, Het antwoord klopt maar het zijn wel afrondingen. Exact zou je moeten komen tot: x = -Ö3 - 5 of x = Ö3 - 5 Mijn oorspronkelijk antwoord is inmiddels ook wat uitgebreid, het kan namelijk ook zonder abc-formule. Lees dat antwoord nog maar even na mvg, Tom td maandag 16 mei 2005
td maandag 16 mei 2005
©2001-2025 WisFaq